Historia naturalna i moralna jedzenia
Autor: Toussaint-Samat, Maguelonne.
Serie: (seria z Wagą): Wydawca: ; Warszawa Wydawnictwo WAB 2002Opis: 671 s. 21 cm.ISBN: 83-88221-32-9.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Przetwarzanie pokarmu | Historia życia codziennego | PożywienieTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
11284 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 11284 | |
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
11285 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 11285 |