Kuchnia polska jak powstaje tradycyjny smak
Autor: .
Współtwórca(-y): Mironiuk-Nikolska, Alicja [].
Serie: : Wydawca: ; Warszawa Państwowe Muzeum Etnograficzne 2007Opis: 47 s. il. 25 cm.ISBN: 97883-88654-46-6.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Kultura materialna | Katalogi wystaw | Pożywienie | Antropologia jedzeniaTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
13978 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 13978 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
13974 Świat rzeczy | 13975 Bunt mas | 13976 Uchodźcy w Polsce | 13978 Kuchnia polska | 13979 La curiosit~'e | 13980 La transnationalisme politique | 13981 Manuel de recherche en sciences sociales |