Surowe i gotowane / Claude Lévi-Strauss, Maciej Falski
Autor: Lévi-Strauss, Claude
.
Współtwórca(-y): Falski, Maciej [tł.].
Wydawca: Warszawa Wydawnictwo Aletheia 2010Opis: 382 s. [2] k.il., il. 21 cm.ISBN: 978-83-61182-46-7.Tytuły ujednolicone: Le cru et le cuit.Mithologiques [1] pol. | Cru et le cuit Tematy: Natura/Kultura | Ameryka Południowa - mitologie | Indianie Ameryki PdTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
Czyt.=15377 (Przeglądaj półkę) | Nie do wypożyczenia | Czyt.=15377 | |
![]() |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15498 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15498 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
Czyt.=15197 Wymyślanie społeczeństwa pierwotnego | Czyt.=15200 Rozum praktyczny | Czyt.=15310 Monstruarium | Czyt.=15377 Surowe i gotowane / | Czyt.=15393 Na pograniczu "nowej Europy" | Czyt.=15522 Dziedzictwo kulturowe jako klucz do tożsamości pogranicza polsko-czeskiego na Śląsku Cieszyńskim = Kulturni dedictvi jako klic identite cesko-polskeho pohranici na Tesinskem Slezsku | Czyt.=15547 Etnografowie i ludoznawcy polscy: |