Surowe i gotowane / Claude Lévi-Strauss, Maciej Falski
Autor: Lévi-Strauss, Claude.
Współtwórca(-y): Falski, Maciej [tł.].
Wydawca: Warszawa Wydawnictwo Aletheia 2010Opis: 382 s. [2] k.il., il. 21 cm.ISBN: 978-83-61182-46-7.Tytuły ujednolicone: Le cru et le cuit.Mithologiques [1] pol. | Cru et le cuit Tematy: Natura/Kultura | Ameryka Południowa - mitologie | Indianie Ameryki PdTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
Czyt.=15377 (Przeglądaj półkę) | Nie do wypożyczenia | Czyt.=15377 | |
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15498 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15498 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
15495 Miejsca kultury | 15496 Młodzież PRL | 15497 Staroobrzędowcy za granicą | 15498 Surowe i gotowane / | 15499 Symbol w kulturze rosyjskiej | 155 Budownictwo ludowe w Zawoi = | 15500 Tradycje polskiego stołu |