Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Listy
Brak publicznych list
Przeszukaj
Katalog biblioteki
Tytuł
Autor
Temat
ISBN
Seria
Sygnatura
Ok
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie według haseł
Chmura tagów
×
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Strona główna
›
Szczegóły dla:
The restaurants book
Brak okładki
Widok standardowy
Widok MARC
Widok ISBD
The restaurants book ethnographies of where we eat
Autor:
.
Współtwórca(-y):
Beriss, David
[ed.]
|
Sutton, David
[ed.]
.
Serie:
:
Wydawca:
;
Oxford
Berg
2007
Opis:
XII,240 s. il. 23 cm
.
ISBN:
978-1-84520-755-7.
Tytuły ujednolicone:
ang.
Tematy:
Antropologia konsumpcji
|
Pożywienie
|
Ameryka Północna - kultura społeczna
Tagi:
Brak tagów dla tego tytułu.
1
2
3
4
5
średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
( 1 )
Typ dokumentu
Obecna lokalizacja
Sygnatura
Status
Termin zwrotu
Książki
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
15425 (
Przeglądaj półkę
)
Sprawdź dostępność w bibliotece
Drukuj
Nie podświetlaj
Podświetlaj
Zapisz rekord
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
Więcej wyszukiwań
Szukaj tytułu w:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
×
Eksportowanie do Dublin Core...
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Działa dzięki
Koha