The restaurants book ethnographies of where we eat
Autor: .
Współtwórca(-y): Beriss, David [ed.] | Sutton, David [ed.].
Serie: : Wydawca: ; Oxford Berg 2007Opis: XII,240 s. il. 23 cm.ISBN: 978-1-84520-755-7.Tytuły ujednolicone: ang. Tematy: Antropologia konsumpcji | Pożywienie | Ameryka Północna - kultura społecznaTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15425 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15425 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
15422 Transformacja pamięci | 15423 Wirtual | 15424 Time,consumption and everyday life | 15425 The restaurants book | 15427 "My prawdziwi Górnoślązacy..." | 15428 Od gości do sąsiadów | 15429 Narody i nacjonalizm po 1780 |