Kuchnia Słowian o żywności,potrawach i nie tylko..
Autor: LIS, Hanna.
Współtwórca(-y): LIS, Paweł [].
Serie: : Wydawca: ; Kraków Egis sp.z o.o. 2009Opis: 273 s. il. 23 cm.ISBN: 978-83-7396-839-4.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Słowianie - kuchnia | PożywienieTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15435 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15435 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
15431 Łowcy, zbieracze, praktycy niemocy | 15432 Socjologia narodu i konfliktów etniczynch | 15434 Czym jest socjologia ? | 15435 Kuchnia Słowian | 15436 Kulturowa teoria literatury | 15437 Bałkany wyobrażone | 15439 Nowe mitologie |