Kuchnia z rodowodem potrawy i produkty tradycyjne województwa kujawsko-pomorskiego
Autor: SZELĄGOWSKA, Grażyna.
Serie: : Wydawca: ; Toruń Muzeum Etnograficzne im.M.Znamierowskiej-Pr~:ufferowej w Toruniu 2011Opis: 159 s. il. 22 cm.ISBN: 978-83-61891-16-1.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Kujawy | Pomorze | Antropologia jedzenia | PożywienieTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15926 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15926 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
15923 Antropologia doświadczenia | 15924 Ubiór i krajobraz kulturowy Polski i Ukrainy Zachodniej | 15925 Historie dopowiedziane | 15926 Kuchnia z rodowodem | 15927 Antropologia o przemocy | 15928 Kultura studencka | 15929 Polesie |