Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Sowiety od kuchni Mikojan i radziecka gastronomia

Autor: GŁUSZCZENKO, Irina.
Współtwórca(-y): Nowak, Maciej [wst.] | Przbylski, Maciej [tł.].
Serie: : Wydawca: ; Warszawa Wydawnictwo Krytyki Politycznej 2012Opis: 206 s. il. 23 cm.ISBN: 978-83-62467-83-9.Tytuły ujednolicone: Obszczepit.Mikojan i sowietskaja kuchnia pol. Tematy: Związek Radziecki kuchnia | Jedzenie - asprkt antropologiczny
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

16203 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 16203

Działa dzięki Koha