Historia żywności jak żywność zmieniała świat
Autor: HIGMAN, B.W.
Współtwórca(-y): Kunicka, Anna [tł.].
Serie: : Wydawca: ; Warszawa Wydawnictwo Aletheia 2012Opis: 407 s. il.ISBN: 978-83-61182-92-4.Tytuły ujednolicone: How food made history pol. Tematy: Jedzenie - historiaTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
16741 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 16741 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
16738 Gry komputerowe w perspektywie antropologii codzienności | 16739 Historia kuchni | 16740 Historia urody | 16741 Historia żywności | 16742 Kultura Toyoty | 16743 Płeć,przyjemność i przemoc | 16744 Pupilla |