Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Terytoria smaku studia z antropologii i socjologii jedzenia

Autor: .
Współtwórca(-y): Jarecka, Urszula [red.] | Wieczorkiewicz, Anna [red.].
Serie: : Wydawca: Wydawnictwo IFiS PAN ; Warszawa Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW 2014Opis: 450 s. 24 cm.ISBN: 978-83-7683-092-6.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Jedzenie - aspekt antropologiczny | Jedzenie - aspekt socjologiczny
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

17068 (Przeglądaj półkę) Dostępny
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

16975 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 16975

Działa dzięki Koha