Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Listy
Brak publicznych list
Przeszukaj
Katalog biblioteki
Tytuł
Autor
Temat
ISBN
Seria
Sygnatura
Ok
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie według haseł
Chmura tagów
×
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Strona główna
›
Szczegóły dla:
Społeczeństwo od kuchni
Brak okładki
Widok standardowy
Widok MARC
Widok ISBD
Społeczeństwo od kuchni polskie książki kucharskie a zmiany w kulturze od XIX do XXI wieku
Autor:
IWASZKIEWICZ, Anna
.
Współtwórca(-y):
Zadrożyńska, Anna
[Promotor]
.
Serie:
:
Wydawca:
;
Warszawa
2007
Opis:
90 s
.
ISBN:
.
Tytuły ujednolicone:
Tematy:
Życie codzienne
|
Antropologia jedzenia
|
Zmiana kulturowa
|
Pożywienie
Tagi:
Brak tagów dla tego tytułu.
1
2
3
4
5
średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
( 1 )
Typ dokumentu
Obecna lokalizacja
Sygnatura
Status
Termin zwrotu
Praca magisterska
Zespół Prac Dyplomowych
Zespół Prac Dyplomowych
M.795 (
Przeglądaj półkę
)
Ograniczony dostęp
Drukuj
Zapisz rekord
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
Więcej wyszukiwań
Szukaj tytułu w:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
×
Eksportowanie do Dublin Core...
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Działa dzięki
Koha