Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Ethical eating in the postsocialist and socialist world / edited by Yuson Jung, Jakob A. Klein, Melissa L. Caldwell.

Współtwórca(-y): Jung, Yuson, 1972- | Klein, Jakob | Caldwell, Melissa L, 1969-.
Wydawca: Berkeley University of California Press 2014Opis: VII, 224 s. 23 cm.ISBN: 9780520277403 (cloth : alk. paper).Tematy: Jedzenie - aspekt społeczny | Konsumpcja - aspekt społeczny | Jedzenie - aspekt moralny i etyczny
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

17440 (Przeglądaj półkę) Dostępny

Includes bibliographical references and index.

Działa dzięki Koha