Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Chrystus jada cuy: latynoamerykańska sztuka kulinarna nie od kuchni / Marcin Florian Gawrycki

Autor: Gawrycki, Marcin Florian.
Wydawca: Warszawa Muzeum Historii Polskiego Ruchu Ludowego Instytut Studiów Iberyjskich i Iberoamerykańskich 2014Opis: 470 s. 25 cm.ISBN: 9788379010509.Tematy: Ameryka Łacińska - jedzenie | Ameryka Łacińska - zwyczaje żywieniowe | Meksyk - kuchnia | Antropologia jedzenia
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

17654 (Przeglądaj półkę) Dostępny

Działa dzięki Koha