Food values in Europe / Edited by Krista Harper and Valeria Siniscalchi.
Autor: Siniscalchi, Valeria [editor.].
Współtwórca(-y): Harper, Krista [editor.].
Wydawca: London Bloomsbury Academic 2021Opis: XII, 244 strony 23 cm.ISBN: 9781350084773.Tematy: Jedzenie - aspekt antropolgiczny | Europa - życie społeczne i zwyczaje | Europa - gotowanie | Zwyczaje jedzeniowe - EuropaTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
18568 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
18565 Zbuntowane malarstwo | 18566 Pluskowęsy z tamtych lat / | 18567 Culinary capital / | 18568 Food values in Europe / | 18569 Food, masculinities, and home : | 18570 Franco's famine : | 18571 Geographies of food : |