000 | 00642ntm a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
490 | 1 |
_a(Świat Orientu) _v _x |
|
040 | _cplwau | ||
830 | 0 |
_a(Świat Orientu) _p _v |
|
760 | 0 | _a(Świat Orientu) | |
100 | 1 | _aAbdalla, Michael | |
130 | 0 |
_a _lpol. |
|
245 | 1 | 0 |
_aKultura żywienia dawnych i współczesnych Asyryjczyków _b _c |
020 | _a83-88238-81-7 | ||
300 |
_a430 s. _b[2] k.map,il. _c24 cm |
||
260 | _b | ||
362 | 1 | _a | |
041 | _apol. | ||
260 | 3 |
_aWarszawa _bWydawnictwo Akademickie Dialog _c2001 |
|
650 | 1 | 4 | _aAzja - kultura materialna |
650 | 1 | 4 | _aPrzygotowywanie pokarmów |
650 | 1 | 4 | _aPożywienie |
942 | _cBK | ||
999 |
_c70646 _d70646 |