000 | 00604ntm a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
490 | 1 |
_a _v _x |
|
040 | _cplwau | ||
830 | 0 |
_a _p _v |
|
100 | 1 | _a | |
130 | 0 |
_a _lpol. |
|
245 | 0 | 0 |
_aKuchnia polska _bjak powstaje tradycyjny smak _c |
020 | _a97883-88654-46-6 | ||
300 |
_a47 s. _bil. _c25 cm |
||
260 | _b | ||
362 | 1 | _a | |
041 | _apol. | ||
260 | 3 |
_aWarszawa _bPaństwowe Muzeum Etnograficzne _c2007 |
|
700 | 1 |
_aMironiuk-Nikolska, Alicja _e |
|
650 | 1 | 4 | _aKultura materialna |
650 | 1 | 4 | _aKatalogi wystaw |
650 | 1 | 4 | _aPożywienie |
650 | 1 | 4 | _aAntropologia jedzenia |
942 | _cBK | ||
999 |
_c73501 _d73501 |