000 00791ntm a2200265 i 4500
490 1 _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis
_vvol.II
_x
040 _cplwau
830 0 _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis
_p
_vvol.II
760 0 _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis
100 1 _a
130 0 _a
_lpol.
245 0 0 _aHistorie kuchenne
_brola i znaczenie pożywienia w kulturze
_c
020 _a978-83-60431-51-1
300 _a358 s.
_bil.
_c23 cm
260 _b
362 1 _a
041 _apol.
260 3 _aCieszyn
_bUniwersytet Śląski w Katowicach
_c2010
700 1 _aStolicna, Rastislava
_ered.
700 1 _aDróżdż, Anna
_ered.
650 1 4 _aJedzenie - aspekt etnograficzny
650 1 4 _aPożywienie
650 1 4 _aAntropologia jedzenia
942 _cBK
999 _c75197
_d75197