000 | 00791ntm a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
490 | 1 |
_aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis _vvol.II _x |
|
040 | _cplwau | ||
830 | 0 |
_aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis _p _vvol.II |
|
760 | 0 | _aBibliotheca Ethnologiae Europae Centralis | |
100 | 1 | _a | |
130 | 0 |
_a _lpol. |
|
245 | 0 | 0 |
_aHistorie kuchenne _brola i znaczenie pożywienia w kulturze _c |
020 | _a978-83-60431-51-1 | ||
300 |
_a358 s. _bil. _c23 cm |
||
260 | _b | ||
362 | 1 | _a | |
041 | _apol. | ||
260 | 3 |
_aCieszyn _bUniwersytet Śląski w Katowicach _c2010 |
|
700 | 1 |
_aStolicna, Rastislava _ered. |
|
700 | 1 |
_aDróżdż, Anna _ered. |
|
650 | 1 | 4 | _aJedzenie - aspekt etnograficzny |
650 | 1 | 4 | _aPożywienie |
650 | 1 | 4 | _aAntropologia jedzenia |
942 | _cBK | ||
999 |
_c75197 _d75197 |