000 | 00612ntm a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
490 | 1 |
_a _v _x |
|
040 | _cplwau | ||
830 | 0 |
_a _p _v |
|
100 | 1 | _aIWASZKIEWICZ, Anna | |
130 | 0 |
_a _l |
|
245 | 1 | 0 |
_aSpołeczeństwo od kuchni _bpolskie książki kucharskie a zmiany w kulturze od XIX do XXI wieku _c |
020 | _a | ||
300 |
_a90 s. _b _c |
||
260 | _b | ||
362 | 1 | _a | |
041 | _a | ||
260 | 3 |
_aWarszawa _b _c2007 |
|
700 | 1 |
_aZadrożyńska, Anna _ePromotor |
|
650 | 1 | 4 | _aŻycie codzienne |
650 | 1 | 4 | _aAntropologia jedzenia |
650 | 1 | 4 | _aZmiana kulturowa |
650 | 1 | 4 | _aPożywienie |
942 | _cMGR | ||
999 |
_c80912 _d80912 |