000 | 01773nam a2200493 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | b54055520 | ||
003 | OSt | ||
005 | 20180123153346.0 | ||
008 | 161230s2016 pl |101 0 pol | ||
015 | _aPB 2017/3228 | ||
020 |
_a9788377301906 _z97883773001906 _czł 59 |
||
035 | _a(OCoLC)958190091 | ||
040 |
_aWA N _cWA N |
||
041 | 0 |
_apol _aeng _beng |
|
046 | _k2016 | ||
084 | _a01 | ||
999 |
_c81671 _d81671 |
||
999 | _beozf | ||
245 | 0 | 0 |
_aWiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej / _cpod redakcją Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Avalon, _ccopyright 2016. |
||
300 |
_a444 strony : _bwykresy ; _c24 cm. |
||
388 | 1 | _a2001- | |
500 | _aMateriały z konferencji, 9-10 kwietnia 2015 r., Kraków. Na stronie redakcyjnej błędny ISBN. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 395-428. Indeks. | ||
536 | _aPublikacja dofinansowana przez Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie. | ||
546 | _aTekst częściowo angielski. Streszczenie angielskie przy referatach. | ||
648 | 4 | _a1701-1800. | |
648 | 4 | _a1801-1900. | |
648 | 4 | _a1901-2000. | |
648 | 4 | _a2001- | |
650 | 4 | _aKultura stołu. | |
650 | 4 | _aObyczaje i zwyczaje. | |
653 | _aJedzenie - aspekt historyczny | ||
653 | _aAntropologia jedzenia | ||
655 | 4 | _aMateriały konferencyjne. | |
655 | 4 | _aPraca zbiorowa. | |
658 | _aEtnologia i antropologia kulturowa. | ||
658 | _aHistoria. | ||
700 | 1 |
_aJędrzejewski, Przemysław. _eRedakcja. |
|
700 | 1 |
_aMagiera, Piotr. _eRedakcja. |
|
700 | 1 |
_aSkrężyna, Klaudia. _eRedakcja. |
|
700 | 1 |
_aSzuster, Gabriel _d(1986- ). _eRedakcja. |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Avalon. _4pbl. |
|
942 |
_2ddc _cBK |