000 01773nam a2200493 i 4500
001 b54055520
003 OSt
005 20180123153346.0
008 161230s2016 pl |101 0 pol
015 _aPB 2017/3228
020 _a9788377301906
_z97883773001906
_czł 59
035 _a(OCoLC)958190091
040 _aWA N
_cWA N
041 0 _apol
_aeng
_beng
046 _k2016
084 _a01
999 _c81671
_d81671
999 _beozf
245 0 0 _aWiktuały, kuchnia, kultura jedzenia w perspektywie historycznej /
_cpod redakcją Przemysława Jędrzejewskiego, Piotra Magiery, Klaudii Skrężyny, Gabriela Szustera.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Avalon,
_ccopyright 2016.
300 _a444 strony :
_bwykresy ;
_c24 cm.
388 1 _a2001-
500 _aMateriały z konferencji, 9-10 kwietnia 2015 r., Kraków. Na stronie redakcyjnej błędny ISBN.
504 _aBibliografia na stronach 395-428. Indeks.
536 _aPublikacja dofinansowana przez Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie.
546 _aTekst częściowo angielski. Streszczenie angielskie przy referatach.
648 4 _a1701-1800.
648 4 _a1801-1900.
648 4 _a1901-2000.
648 4 _a2001-
650 4 _aKultura stołu.
650 4 _aObyczaje i zwyczaje.
653 _aJedzenie - aspekt historyczny
653 _aAntropologia jedzenia
655 4 _aMateriały konferencyjne.
655 4 _aPraca zbiorowa.
658 _aEtnologia i antropologia kulturowa.
658 _aHistoria.
700 1 _aJędrzejewski, Przemysław.
_eRedakcja.
700 1 _aMagiera, Piotr.
_eRedakcja.
700 1 _aSkrężyna, Klaudia.
_eRedakcja.
700 1 _aSzuster, Gabriel
_d(1986- ).
_eRedakcja.
710 2 _aWydawnictwo Avalon.
_4pbl.
942 _2ddc
_cBK