000 | nam a22 7a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c81979 _d81979 |
||
003 | OSt | ||
005 | 20190122132122.0 | ||
008 | 190122b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9788379010509 | ||
040 | _cplwau | ||
100 |
_9568 _aGawrycki, Marcin Florian |
||
245 |
_aChrystus jada cuy: _blatynoamerykańska sztuka kulinarna nie od kuchni / _cMarcin Florian Gawrycki |
||
260 |
_aWarszawa _bMuzeum Historii Polskiego Ruchu Ludowego _bInstytut Studiów Iberyjskich i Iberoamerykańskich _c2014 |
||
300 |
_a470 s. _c25 cm |
||
653 | _aAmeryka Łacińska - jedzenie | ||
653 | _aAmeryka Łacińska - zwyczaje żywieniowe | ||
653 | _aMeksyk - kuchnia | ||
653 | _aAntropologia jedzenia | ||
942 |
_2ddc _cBK |