000 | nam a22 7a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c82025 _d82025 |
||
003 | OSt | ||
005 | 20190318154128.0 | ||
008 | 190318b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9788373958043 | ||
022 | _21233-6408 | ||
040 | _cplwau | ||
100 |
_9625 _aŚwitała-Trybek, Dorota |
||
245 |
_a"Dobry żur, kiej w nim szczur" : _bdziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury / _cDorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała |
||
260 |
_aOpole _bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego _c2018 |
||
300 |
_a303 s. _c23 cm |
||
490 |
_aStudia i Monografie / Uniwersytet Opolski, _vnr 558 _x1233-6408 |
||
653 | _aŚląsk - dziedzictwo kulturowe | ||
653 | _aŚląsk - dziedzictwo kulinarne | ||
653 | _aAntropologia jedzenia | ||
653 | _aFolklor tradycyjny | ||
653 | _aLiteratura ludowa | ||
700 |
_9626 _aPrzymuszała, Lidia |
||
942 |
_2ddc _cBK |