000 nam a22 7a 4500
999 _c82025
_d82025
003 OSt
005 20190318154128.0
008 190318b ||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9788373958043
022 _21233-6408
040 _cplwau
100 _9625
_aŚwitała-Trybek, Dorota
245 _a"Dobry żur, kiej w nim szczur" :
_bdziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury /
_cDorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała
260 _aOpole
_bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego
_c2018
300 _a303 s.
_c23 cm
490 _aStudia i Monografie / Uniwersytet Opolski,
_vnr 558
_x1233-6408
653 _aŚląsk - dziedzictwo kulturowe
653 _aŚląsk - dziedzictwo kulinarne
653 _aAntropologia jedzenia
653 _aFolklor tradycyjny
653 _aLiteratura ludowa
700 _9626
_aPrzymuszała, Lidia
942 _2ddc
_cBK