000 | 00703nam a22002057a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c82458 _d82458 |
||
003 | OSt | ||
005 | 20210623124230.0 | ||
008 | 210623b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9788323548836 | ||
040 | _cplwau | ||
245 |
_aKultura koreańska od kuchni: _brytuały, etykieta i estetyka / _cRomuald huszcza, Anna Wojakowska-Kurowska |
||
260 |
_aWarszawa _bWydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego _c2021 |
||
300 |
_a241 stron, _bilustracje; _c21 cm |
||
490 | _aCoreana Varsoviensia | ||
653 | _aKuchnia koreańska | ||
653 | _aKorea - cywilizacja | ||
700 |
_91171 _aHuszcza, Romuald _eRedakcja naukowa. |
||
700 |
_91172 _aWojakowska-Kurowska, Anna _eRedakcja naukowa. |
||
942 |
_2ddc _cBK |