000 | 00752nam a22002057a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c82496 _d82496 |
||
003 | OSt | ||
005 | 20211007112110.0 | ||
008 | 211007b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9788373959156 | ||
040 | _cplwau | ||
245 |
_aDziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych / _credakcja naukowa Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek |
||
260 |
_aOpole _bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego _c2021 |
||
300 |
_a310 stron, _bilustracje, _c23 cm |
||
653 | _aDziedzictwo kulinarne | ||
653 | _aJedzenie - aspekt etnograficzny | ||
653 | _aŚląsk - dziedzictwo kulinarne | ||
700 |
_91220 _aPrzymuszała, Lidia _eRedakcja naukowa. |
||
700 |
_91221 _aŚwitała-Trybek, Dorota _eRedakcja naukowa. |
||
942 |
_2ddc _cBK |