000 00752nam a22002057a 4500
999 _c82496
_d82496
003 OSt
005 20211007112110.0
008 211007b ||||| |||| 00| 0 eng d
020 _a9788373959156
040 _cplwau
245 _aDziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych /
_credakcja naukowa Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek
260 _aOpole
_bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego
_c2021
300 _a310 stron,
_bilustracje,
_c23 cm
653 _aDziedzictwo kulinarne
653 _aJedzenie - aspekt etnograficzny
653 _aŚląsk - dziedzictwo kulinarne
700 _91220
_aPrzymuszała, Lidia
_eRedakcja naukowa.
700 _91221
_aŚwitała-Trybek, Dorota
_eRedakcja naukowa.
942 _2ddc
_cBK