000 | 00675nam a22001937a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c82641 _d82641 |
||
003 | OSt | ||
005 | 20220125161229.0 | ||
008 | 220125b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9788378659051 | ||
040 | _cplwau | ||
245 |
_a(Nie) smak w tekstach kultury XIX-XXI wieku _b: nie tylko o kulturze jedzenia i picia / _cpod redakcją Barbary Zwolińskiej |
||
260 |
_aGdańsk _bWydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego _c2019 |
||
300 |
_a351 stron, _bilustracje, _c24 cm |
||
653 | _aSmak - aspekt antropologiczny | ||
653 | _aAntropologia jedzenia | ||
653 | _aSmak - perspektywa interdyscyplinarna | ||
700 |
_91492 _aZwolińska, Barbara _eRedaktor. |
||
942 |
_2ddc _cBK |