000 -LEADER |
fixed length control field |
00621nam a22001817a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20191205151145.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
191205b ||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9788361073079 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
plwau |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Tytuł |
Dziedzictwo kulinarne w kontekstach tradycyjnych i współczesnych / |
Pozostała część tytułu |
pod redakcją Jana Adamowskiego i Marioli Tymochowicz |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Lublin |
Name of publisher, distributor, etc |
Muzeum Lubelskie w Lublinie |
Date of publication, distribution, etc |
2018 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
256 stron, |
Other physical details |
ilustracje; |
Dimensions |
24 cm. |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Dziedzictwo kulturowe - aspekt kulinarny |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Jedzenie - aspekt antropologiczny |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Pożywienie tradycyjne |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Książki |