Tradycje i sztuka kulinarna Chin: (Rekord nr 82445)

000 -LEADER
fixed length control field 00567nam a22001817a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20210617115852.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 210617b ||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788380028586
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency plwau
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 1152
Personal name Burski, Ksawery
245 ## - TITLE STATEMENT
Tytuł Tradycje i sztuka kulinarna Chin:
Pozostała część tytułu historia, zwyczaje, smaki /
Statement of responsibility, etc Ksawery Burski
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Warszawa
Name of publisher, distributor, etc Wydawnictwo Akademickie Dialog
Date of publication, distribution, etc 2021
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 412 stron,
Other physical details ilustracje kolorowe
Dimensions 21 cm
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term Kuchnia chińska - historia
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term Chiny - zwyczaje kulinarne
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Książki
Egzemplarze
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Date acquired Inventory number Full call number Date last seen Price effective from Koha item type
        Sprawdź dostępność w bibliotece Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW 2021-06-17 18438 18438 2021-06-17 2021-06-17 Książki

Działa dzięki Koha