Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Historia naturalna i moralna jedzenia

Autor: Toussaint-Samat, Maguelonne.
Serie: (seria z Wagą): Wydawca: ; Warszawa Wydawnictwo WAB 2002Opis: 671 s. 21 cm.ISBN: 83-88221-32-9.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Przetwarzanie pokarmu | Historia życia codziennego | Pożywienie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

11284 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 11284
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

11285 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 11285

Działa dzięki Koha