Food in world history
Autor: PILCHER, Jeffrey M.
Serie: : Wydawca: ; New York Routledge 2006Opis: VII,132 s. 23 cm.ISBN: 0-415-31146-2.Tytuły ujednolicone: ang. Tematy: Jedzenie - aspekt historycznyTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
15189 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 15189 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
15186 Gender & Nation | 15187 Political ethnography | 15188 A companion to the anthropology of American Indians | 15189 Food in world history | 15190 Culinary tourism | 15191 Virtual feminist museum | 15193 A companion to the anthropology of politics |