Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Historie kuchenne rola i znaczenie pożywienia w kulturze

Autor: .
Współtwórca(-y): Stolicna, Rastislava [red.] | Dróżdż, Anna [red.].
Serie: Bibliotheca Ethnologiae Europae Centralis: vol.IIWydawca: ; Cieszyn Uniwersytet Śląski w Katowicach 2010Opis: 358 s. il. 23 cm.ISBN: 978-83-60431-51-1.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Jedzenie - aspekt etnograficzny | Pożywienie | Antropologia jedzenia
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

15893 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 15893

Działa dzięki Koha