Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach historia kultury 'sub specie culinaria'

Autor: ŁEŃSKA-BĄK, Katarzyna.
Serie: : Wydawca: ; Opole Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego 2010Opis: 328 s. 21 cm.ISBN: 978-83-7395-387-1.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Antropologia jedzenia | Historia kultury | Pożywienie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Czyt.=16315 (Przeglądaj półkę) Nie do wypożyczenia Czyt.=16315
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

16316 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece 16316

Działa dzięki Koha