O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach historia kultury 'sub specie culinaria'
Autor: ŁEŃSKA-BĄK, Katarzyna.
Serie: : Wydawca: ; Opole Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego 2010Opis: 328 s. 21 cm.ISBN: 978-83-7395-387-1.Tytuły ujednolicone: pol. Tematy: Antropologia jedzenia | Historia kultury | PożywienieTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
Czyt.=16315 (Przeglądaj półkę) | Nie do wypożyczenia | Czyt.=16315 | |
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
16316 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 16316 |