Historia kuchni
Autor: TANNAHILL, Reay.
Współtwórca(-y): Kunicka, Anna [tł.].
Serie: : Wydawca: ; Warszawa Wydawnictwo Aletheia 2014Opis: 477 s. il. 22 cm.ISBN: 978-83-62858-56-9.Tytuły ujednolicone: Food in history pol. Tematy: Kuchnia - aspekt historyczny | JedzenieTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
16739 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece | 16739 |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
16735 Handbook of ethnography / | 16737 Ethnographies of the state in Central Asia: | 16738 Gry komputerowe w perspektywie antropologii codzienności | 16739 Historia kuchni | 16740 Historia urody | 16741 Historia żywności | 16742 Kultura Toyoty |