"Smak na ruinie wszystkiego"? potrawy jako element projektu tożsamości regionalnej, na przykładzie Kurpiów
Autor: Zamorska, Joanna.
Współtwórca(-y): Klekot, Ewa [Promotor].
Serie: : Wydawca: ; Warszawa 2006Opis: 53 s.ISBN: .Tytuły ujednolicone: Tematy: Antropologia współczesności | Kurpie | Pożywienie | Tożsamość regionalnaTyp dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Zespół Prac Dyplomowych
Zespół Prac Dyplomowych
|
Lic. 462 (Przeglądaj półkę) | Ograniczony dostęp | Lic. 462 |
Przeglądanie Zespół Prac Dyplomowych Półki Zakończ przeglądanie półki
Lic. 459 Tradycje kupieckie i rzemieślnicze na "kupieckim szlaku" | Lic. 46 Jaki język taka nacja | Lic. 460 "Enklawa dobrego,pięknego zakładu" | Lic. 462 "Smak na ruinie wszystkiego"? | Lic. 463 Szklane Domy dziś | Lic. 464 Konstruowanie kultury | Lic. 465 Zwierciadło ludzkiego strachu |