Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Regional American food culture / Lucy M. Long.

Autor: Long, Lucy M, (1956- ).
Serie: Food cultures in America: Wydawca: Santa Barbara, Calif. : Greenwood Press, c2009Opis: XXI, 241 s. : il. ; 25 cm.ISBN: 9780313340437 (hard copy : alk. paper); 0313340439 (hard copy : alk. paper); 9780313088063 (ebook); 0313088063 (ebook).Tematy: Jedzenie - aspekt antropologiczny | Zwyczaje jedzeniowe - Stany Zjednoczone | Ameryka - gotowanie
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

17562 (Przeglądaj półkę) Dostępny

Includes bibliographical references (p. [219]-231) and index.

Działa dzięki Koha