Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Pozycja smaku: jedzenie w granicach sztuki / Dorota Koczanowicz

Autor: Koczanowicz, Dorota.
Serie: Nowa Humanistyka.Wydawca: Warszawa Instytut Badań Literackich PAN - Wydawnictwo 2018Opis: 359 s. il. 22 cm.ISBN: 9788365832245.Tematy: Jedzenie - aspekt antropologiczny | Jedzenie - kultura popularna | Jedzenie a sztuka | Smak - estetyka | Food studies
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

17910 (Przeglądaj półkę) Dostępny

Działa dzięki Koha