Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Leksykon dzidzictwa kulinarnego Śląska / Lidia Przymuszała i Dorota Świtała-Trybek

Autor: Przymuszała, Lidia.
Współtwórca(-y): Świtała-Trybek, Dorota [Autorka.].
Wydawca: Opole Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego 2021Opis: 557 stron, 24 cm.ISBN: 9788373959194.Tematy: Dziedzictwo kulinarne - Śląsk | Jedzenie - aspekt antropologiczny
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

18492 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece

Działa dzięki Koha