Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych / redakcja naukowa Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek

Współtwórca(-y): Przymuszała, Lidia [Redakcja naukowa.] | Świtała-Trybek, Dorota [Redakcja naukowa.].
Wydawca: Opole Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego 2021Opis: 310 stron, ilustracje, 23 cm.ISBN: 9788373959156.Tematy: Dziedzictwo kulinarne | Jedzenie - aspekt etnograficzny | Śląsk - dziedzictwo kulinarne
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

18490 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece

Działa dzięki Koha