Culinary capital / Peter Naccarato and Kathleen LeBesco.
Autor: Naccarato, Peter.
Współtwórca(-y): LeBesco, Kathleen.
Wydawca: London ; New York : Berg, 2012Wydanie: English ed.Opis: IX, 145 stron ; 24 cm.ISBN: 9780857853820 (hbk. : alk. paper); 9780857854155 (alk. paper); 9780857853837 (alk. paper).Tematy: Jedzenie - studia międzykulturowe | Jedzenie - zwyczajeKlasyfikacja Dewey'a: 394.1/2Typ dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
Książki |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
18567 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
18564 Ceramika Jana Limonta / | 18565 Zbuntowane malarstwo | 18566 Pluskowęsy z tamtych lat / | 18567 Culinary capital / | 18568 Food values in Europe / | 18569 Food, masculinities, and home : | 18570 Franco's famine : |