Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

(Nie) smak w tekstach kultury XIX-XXI wieku : nie tylko o kulturze jedzenia i picia / pod redakcją Barbary Zwolińskiej

Współtwórca(-y): Zwolińska, Barbara [Redaktor.].
Wydawca: Gdańsk Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego 2019Opis: 351 stron, ilustracje, 24 cm.ISBN: 9788378659051.Tematy: Smak - aspekt antropologiczny | Antropologia jedzenia | Smak - perspektywa interdyscyplinarna
Tagi: Brak tagów dla tego tytułu.
    średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Typ dokumentu Obecna lokalizacja Sygnatura Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

18577 (Przeglądaj półkę) Sprawdź dostępność w bibliotece

Działa dzięki Koha