Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Listy
Brak publicznych list
Historia wyszukiwania
[
x
]
Przeszukaj
Katalog biblioteki
Tytuł
Autor
Temat
ISBN
Seria
Sygnatura
Ok
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie według haseł
Chmura tagów
×
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Strona główna
›
Szczegóły dla:
Pozycja smaku:
Brak okładki
Widok standardowy
Widok MARC
Widok ISBD
Pozycja smaku: jedzenie w granicach sztuki /
Dorota Koczanowicz
Autor:
Koczanowicz, Dorota
.
Serie:
Nowa Humanistyka
.
Wydawca:
Warszawa
Instytut Badań Literackich PAN - Wydawnictwo
2018
Opis:
359 s. il. 22 cm
.
ISBN:
9788365832245.
Tematy:
Jedzenie - aspekt antropologiczny
|
Jedzenie - kultura popularna
|
Jedzenie a sztuka
|
Smak - estetyka
|
Food studies
Tagi:
Brak tagów dla tego tytułu.
1
2
3
4
5
średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
( 1 )
Typ dokumentu
Obecna lokalizacja
Sygnatura
Status
Termin zwrotu
Książki
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
17910 (
Przeglądaj półkę
)
Dostępny
Przeglądaj wyniki wyszukiwania
Wstecz
Powrót do wyników
Dalej
Zamknij
«
1
2
»
Drukuj
Nie podświetlaj
Podświetlaj
Zapisz rekord
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
Więcej wyszukiwań
Szukaj tytułu w:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
×
Eksportowanie do Dublin Core...
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Działa dzięki
Koha