Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Listy
Brak publicznych list
Przeszukaj
Katalog biblioteki
Tytuł
Autor
Temat
ISBN
Seria
Sygnatura
Ok
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie według haseł
Chmura tagów
×
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Strona główna
›
Szczegóły dla:
Tradycje i sztuka kulinarna Chin:
Brak okładki
Widok standardowy
Widok MARC
Widok ISBD
Tradycje i sztuka kulinarna Chin: historia, zwyczaje, smaki /
Ksawery Burski
Autor:
Burski, Ksawery
.
Wydawca:
Warszawa
Wydawnictwo Akademickie Dialog
2021
Opis:
412 stron, ilustracje kolorowe 21 cm
.
ISBN:
9788380028586.
Tematy:
Kuchnia chińska - historia
|
Chiny - zwyczaje kulinarne
Tagi:
Brak tagów dla tego tytułu.
1
2
3
4
5
średnia ocena: 0.0 (0 głosów)
Egzemplarze
( 1 )
Typ dokumentu
Obecna lokalizacja
Sygnatura
Status
Termin zwrotu
Książki
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
18438 (
Przeglądaj półkę
)
Sprawdź dostępność w bibliotece
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki
Zakończ przeglądanie półki
Wstecz
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Brak okładki
Dalej
18435
Sila podporządkowanych /
18436
Słowny ludowy folklor dziecięcy.
18437
Śmierć na Kosowym Polu :
18438
Tradycje i sztuka kulinarna Chin:
18439
Tryumf amatora;
18444
Mniejszości narodowe, etniczne i religijne w przekazie mediów :
18447
Wokół bachtinowskiej teorii śmiechu
Drukuj
Zapisz rekord
BIBTEX
Dublin Core
MARCXML
MARC (non-Unicode/MARC-8)
MARC (Unicode/UTF-8)
MARC (Unicode/UTF-8, Standard)
MODS (XML)
RIS
Więcej wyszukiwań
Szukaj tytułu w:
Other Libraries (WorldCat)
Other Databases (Google Scholar)
Online Stores (Bookfinder.com)
Open Library (openlibrary.org)
×
Eksportowanie do Dublin Core...
Simple DC-RDF
OAI-DC
SRW-DC
Działa dzięki
Koha