The emergence of national food : the dynamics of food and nationalism / edited by Atsuko Ichijo, Venetia Johannes, Ronald Ranta
Współtwórca(-y): Ichijo, Atsuko [Editor.]
| Johannes, Venetia [Editor.]
| Ranta, Ronald [Editor.]
.
Wydawca: London Bloomsbury Academic 2020Opis: X, 207 stron, 23 cm.ISBN: 9781350183926.Tematy: Jedzenie - aspekt antropologiczny
Typ dokumentu | Obecna lokalizacja | Sygnatura | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW |
18573 (Przeglądaj półkę) | Sprawdź dostępność w bibliotece |
Przeglądanie Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW Półki Zakończ przeglądanie półki
18570 Franco's famine : | 18571 Geographies of food : | 18572 The cultural politics of food, taste, and identity | 18573 The emergence of national food | 18574 Sprawczość sztuki / | 18574 Sprawczość sztuki / | 18575 Afryka |